Eerste blog

Jemig zeg, wat moet ik in dit eerste berichtje gaan zetten? 

Geef me een creatief onderwerp en ik typ zo een A4 tje vol , maar een stukje over het hoe en waarom van deze blog is toch wat anders.Toch maar eens een poging wagen .

Ik ben Liesbeth, 40  en het liefst altijd creatief bezig. Ik vind het heerlijk om bezig te  zijn, het geeft me rust. Onderstaande quote slaat ook echt op mij, zeker haken maakt mijn hoofd leeg.

Breien is een heel ander verhaal, dat frustreert nog wel eens , maar das vooral omdat ik dat nog niet zo goed kan hahaha.

 

Ik heb geen therapie nodig
Ik moet gewoon gaan haken

Ik werk in een verpleeghuis met dementerende ouderen en vanuit daar is het idee ontstaan om met het Nationaal ouderenfonds een Samenbreien club te starten. Het idee erachter is om ouderen en jongeren samen te brengen om eenzaamheid tegen ouderen tegen te gaan. Op dit moment zijn we met zo’n 15 dames in de leeftijd van 16 tot 101 en komen we 1 keer per 2 weken samen.

Het is echt superleuk om te doen en geeft veel voldoening.

 

En nu dus begonnen  aan een blog, gewoon omdat ik het gezellig vind met mensen dingen te delen, dus niet alleen mijn verhalen, maar ook ideeën ,diy’s en patronen. Hopelijk beleven jullie er net zoveel plezier aan als ik!

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Henny

    Succes Liesbeth, een mooi initiatief. Inderdaad ’n hobby waar je (ook ik) rust in vind en bijna elke dag wel mee bezig ben.
    Mocht je ergens vragen over hebben, je weet me te vinden

Geef een reactie