Lizzy loves kleur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Haken
  • Bericht reacties:0 Reacties

LIzzy loves kleur!

Als er iets is waarvan ik hou dan is het kleur! Zoveel mogelijk in al mijn creaties en in mijn kleding ook.

Ik ben dol op de heerlijke jurkjes van Tante Betsy , zo vol kleur en ze zitten geweldig. Bovenstaand plaatje is een mooi voorbeeld van een prachtige tante betsy rok en een matchend haakwerk erbij. Het haakwerk in kwestie was een tuinkussen naar een patroon van Byclaire.

Om al die kleureninspiratie om te zetten in werkelijke creaties laat ik me graag inspireren door in mooi boeken te neuzen, geloof me ik heb een hele gave pinterest pagina en ik scroll daar dagelijks door heen maar toch heb ik het allerliefst boekjes.

Dit is nog maar een klein deel van mijn totale collectie….echt waar ik geef het toe ik ben verslaafd. Aan boekjes, kleur en wol, niks maakt mij blijer dan dat.

Ik maak al mijn creaties dus ook met veel kleur, van groen en geel tot blauw maar ik merk dat er een combi is die toch wel vaak terug komt.

Roze rood mijn absolute favo! ik heb wel vijf jurkjes in die kleuren en de hoeveelheid sjaals en omslagdoeken is al niet meer te tellen ….

Bijpassend natuurlijk roze en rode sneakers en de gekte is compleet hahaha.

Heus ik probeer echt wel andere kleuren hoor, heb ook blauwe sneakers , gele , witte ,zwarte en panterprint. Hmm wellicht toch ook een schoenenverslaving?

Nog een laatste plaatje om de dag wat op te fleuren!

Wil je meer van mijn creaties en inspiratie zien volg me dan op Instagram of pinterest, je vind de links hier op mijn homepage.

Volgende blog zal ik eens stilstaan bij mijn grootste project ooit denk ik, en nog wel eentje waar heel weinig kleur inzit.

Geef een reactie