Lizzy loves weddings

Lizzy loves weddings, tsja wie houdt er nu niet van bruiloften toch? Mijn hart gaat uit naar iedereen die al zo lang bezig is met plannen en die door de crisis het moet verzetten. 

We zijn zelf ook al even bezig met plannen dus we weten hoeveel werk het is en dan is het zeer zuur als het niet doorgaat.

Onze bruiloft staat gepland voor december dus ik hoop toch van harte dat we dan wel uit de crisis  zijn.

Wij houden er in ieder geval de moed in en gaan stug door met alle dingen die gedaan moeten worden en dat zijn er een hoop! 

Ik heb mezelf voorgenomen om zo veel mogelijk zelf  te maken…dus de versieringen, het ringenkussentje en ook de jurk. Ik weet het, ik weet het das niet niks, ik weet het nu ook nog steeds niet zeker maar ik wil gewoon een poging  wagen hahaha.

hieronder een sneak peek van het design en het eerste stukje jurk

Zoals je ziet moet ik nog echt wel een eindje maar dat komt vast goed. Ik werd geinspireerd om mijn jurk zelf te maken door een blog van Creachick waarin ze voor haar vriendin een trouwjurk maakte. IK vond hem zo gaaf dat ik besloot het ook voor mezelf te doen. Wij trouwen in december dus enige aanpassing was wel vereist. Zo heb ik er ook een prachtige ijsblauwe mohair omslagdoek erbij gehaakt.

 

Dat zijn de kleuren van onze bruiloft trouwens, wit ,ijsblauw en zilver. Prachtige winterse kleuren.

Hieronder een voorbeeld van een aantal vlaggetjes en de mand met wol die nog ligt te wachten om vlag te worden…

Al met al werk genoeg dus nog en ik hou jullie graag op de hoogte van de vorderingen, ik ben ook al bijna klaar met het ringenkussentje wat straks kan opgehangen worden als mooi aandenken, maar dat houd ik nog even geheim!

Bovenaan deze post staat trouwens mijn LOVE vlaggenlijn. Daarvan ben ik het  patroon aan het uitschrijven. Het patroon van het vlaggetjeshartje is al wel klaar!

Als je die graag gratis wil hebben dan kan je hier je inschrijven voor mijn nieuwsbrief en dan krijg je de link naar het patroon via de mail.

Fijne week weer, stay safe stay home en wees lief voor elkaar!

Geef een reactie