Lizzy loves Tante Setje

Iedereen die een beetje Instagram volgt weet vast wel over wie ik het heb ,achter de ontwerpster Tante Setje schuilt namelijk Liset. Liset blogt al een jaar of zes over haar creatieve uitspattingen en heeft duizenden volgers op Instagram.

Ze heeft een hele kleurrijke stijl en ooh daar hou ik ook zo van.

Net als ik is ze beter in haken dan breien , dus toen zij een makkelijk breipatroon had ontworpen voor een kleurrijke schuine strepen sjaal kon ik de verleiding niet weer staan.

Patroon bij haar besteld, wat super snel geregeld was, kleurtje uitgezocht en begonnen.

Ik ging zoals je hieronder kan zien voor een heerlijke roze mix met een beetje oranje. Gekocht bij www.wolplein.nl. Zelfs de verpakking kleurde erbij!

Mijn snoepjeskleuren

Gelijk begonnen met breien alhoewel ik nog wel zes andere dingen had om af te maken….de verleiding was te groot.

Eerste stukje gelijk begonnen.

Maar toen duurde het even, want vervolgens kwam er een nieuw huis tussen wat toch wel wat tijd opslokte ahum…

Maar goed kleine stukjes werden er toch wel gebreid en het is een heerlijk patroon waar je weinig over hoeft na te denken.

Het recht toe recht aan breien op een rondbreinaald bleek verrassend makkelijk en scheelde een hoop pijn in de armen zeg. Ik kon ineens een stuk ontspanner breien.

Heb ook heerlijk buiten zitten breien met deze sjaal, maar met dat warme weer en een groeiende sjaal werd dat toch wel erg warm haha

Maar nu is hij dus eindelijk af! Nog ruim op tijd voor het koudere weer gelukkig, hij staat prachtig bij mijn roze herfstjas en roze winterjas. I know wellicht wat veel roze maar ik hou er zo van !

Het heeft wat uurtjes geduurd maar ik vind hem prachtig geworden en ja er zitten wat foutjes in…zucht. Breien blijft lastig …

Maar ik ben er heel gelukkig mee en wil jullie aanraden om allemaal eens op de blog van Tante Setje te gaan kijken, je wordt gegarandeerd geïnspireerd !

En dan nu de foto’s van de hele sjaal, hij lijkt echt mega, maar hij draagt echt super lekker! Tot de volgende keer maar weer.

Ooh en als je nog een leuk gratis patroon wil en je wil op de hoogte blijven van mijn creatieve avonturen geef je dan op voor mijn nieuwsbrief via deze link lizzyloves!

sfeerplaatje
Nope, ik ga niet graag op de foto!

Geef een reactie